fbpx

januari 14, 2022

Elias håller koll på siffrorna

Elias fördelar sin tid mellan studier inom Bygg och byggprojektledning på KTH och sin roll som Kalkylator hos oss på Prefabsystem. Han har med sig en bred erfarenhet från familjeföretaget i byggbranschen men har också hunnit med att jobba som mattelärare, studiehandledare och väktare.

Vad gjorde du innan du började på Prefabsystem?

– Jag har jobbat inom familjens företag på ett projektledningskontor som inköpsansvarig för byggmaterial och planerare på transportsavdelningen. Jag ansvarade för budgetering, bokföring samt fakturering och allt som rör området ekonomi inom transportavdelningen. Utöver detta har jag också jobbat med rumsbeskrivningar, arbetsmiljöplaner, riskanalyser och kontrollplaner samt att ta fram handlingar till bygglovsansökningar.

Vad innebär det att vara Kalkylator? Berätta om din roll på företaget!

– Vid sidan av mina studier arbetar jag i dagsläget som kalkylator på deltid. Jag räknar på projekt och lämnar offerter till kunder. Arbetsrollen ger mig fördjupade kunskaper i ekonomi, teknik samt tidsplanering. Mitt mål är att jobba som projektledare på Prefabsystem inom en snar framtid.

Vad tycker du gör Prefabsystem till en intressant arbetsplats?

– Arbetsmiljön är unik och mycket lärorik. Det är så roligt och spännande att jobba tillsammans med duktiga projektledare och konstruktörer.

Vad är det första du gör när du kommer till jobbet på morgonen?

– Jag startar min arbetsdag med att ta en kopp kaffe och svara på mejl och börjar sen med mitt jobb.

Elias når du på 0704–59 35 76 eller elias.fyrisson@prefabystem.se
Skapa kontakt med Elias på LinkedIn.