fbpx

maj 15, 2019

Joakim Björs ny VD för Prefabsystem

Joakim vd på Prefabsystem

1 juni tillträder Joakim Björs som ny VD för Prefabsystem. Joakim har en gedigen bakgrund i branschen och kommer närmast från Zengun, där han var affärsenhetschef.

– Det är mycket glädjande att kunna hälsa Joakim välkommen, säger Jan Stenmark, grundare av Prefabsystem. Samtidigt vill jag tacka Peter Aronsson, som på ett fantastiskt sätt genom åren, varav det sista året som VD, har bidragit till den positiva utveckling som vi har inom företaget.

Peter Aronsson har valt att gå mot nya utmaningar i branschen.

– Jag tar tillfället i akt att tacka alla mina fantastiska kollegor för de här fem åren. Vilken resa vi har gjort, och vad kul vi har haft! Sidan www.prefabsystem.se/referenser är full av stolta minnen som jag tar med mig från de här åren. Och är det något jag har lärt mig av att jobba med er så är det:

– Jo, det går!