fbpx

december 3, 2019

Konstruktören som blev projektledare

Yusuf är vårt senaste tillskott på projektledarsidan. Han har ett stor intresse i programmering och drömmer om komplexa projekt!

Hej Yusuf och välkommen till oss! Vad gjorde du innan du började på Prefabsystem?
– Innan jag började här på Prefabsystem har jag jobbat som konstruktör på Strängbetong där jag har jobbat sedan examen 2015.

Vad gillar du mest med ditt arbete?
– Vad jag gillar med mitt nya jobb är att man lär sig otroligt mycket. Det är mycket att ha koll på och ingen dag liknar den andra. Kommunikationskanalerna är korta så har man frågor eller funderingar är det bara att hojta till. Kollegorna är oerhört trevliga och öppna så den biten är omöjligt att sätta prislapp på.

Har du något drömprojekt och hur ser det i så fall ut?
– Drömmen är att allteftersom vara med i ett stort och komplext projekt och givetvis leverera gott resultat.

Har du någon förebild?
– Jag har några personer som jag ser upp till, men en person som jag inte kan låta bli att nämna är Robert Smalls (1839 – 1915). Människans historia är överväldigande.

Vad gör du när du inte jobbar?
– När jag inte jobbar umgås jag en hel del med mina vänner. Dessutom håller jag på med mycket 3D-printing och programmering där jag leker med Arduino, ESP8266, ESP32 samt Raspberry Pi. Jag är även intresserad av internationella relationer samt global ekonomi.

Yusuf når du på 0735-18 77 92 eller yusuf.ali@prefabsystem.se
Skapa kontakt med Yusuf på LinkedIn