fbpx

september 1, 2015

Nya hjärnkrafter

Prefabsystems nya hjärnkrafter intervjuar varandra

Erik Sandell och Michael Sundsgård är våra två senaste stjärnskott. Vi låter helt enkelt de bägge projektledarna intervjua varandra.

Michael: – Jag har varit här i tre veckor, men när började du?

Erik: – Det beror på hur man ser det. Tidigare var jag montör i Prefabsystems regi och har bland annat varit ansvarig för projektledare och besiktningsanmärkningar. Men i maj i år började jag prova på det här med projektledning. Det är kul.

Michael: – Det är ju en fördel att du tycker det är roligt.

Erik: – Ja, och nu har ju du kommit också, det är också kul.

Michael: – Nu gäller det bara att vi ska förstå vad vi håller på med. Jag kommer från Erlandsson Bygg i Uppsala där jag bland annat var projektchef. Jag är van att bygga hus från grunden, men på ämnet stommar är mycket ärligt talat rena grekiskan. Om cirka tio veckor drar mitt första projekt igång, så jag har en del att sätta mig in i på kort tid.

Erik: – Ja, det är en hel del nya termer i början.

Michael: – Skruvförband, kedjeben och humlor, då är man ju borta direkt.

Erik: – Har du alltid varit i byggbranschen?

Michael: – Ja, jag är utbildad snickare, projektchef, arbetschef, you name it. Så jag kan lite om allt, tror jag. Men det är jäkligt kul och utmanande att ge sig på det här, att lära mig allt om stålstommar, prefabricerade stommar och allt vad det är. Vad gillar du med det här jobbet?

Erik: – En stor fördel med att jobba på Prefabsystem är att man åker runt på projekten så mycket. I större organisationer blir man mer anonym, och det blir lite tråkigt att prata i telefon med folk som man inte har något ansikte på.

Michael: – Och vad är utmanande?

Erik: – Jag har de mest erfarna kollegorna i branschen här på Prefabsystem. Och man vill ju förstås bli bäst på det man håller med på och bli lika bra omtalad som kollegorna.

Michael: – Jag instämmer med föregående talare. Du kommer dock få jobba lite hårdare på det där än jag.
Vi välkomnar våra nya kollegor och ser fram mot att arbeta ihop med er!

Kontakta Erik och Michael så här >>